Slika na platnu - Subotica Gradska kuća zimi

Dostupno u veličinama: Širina x Visina
Stara cena: 1200.00 RSD

Cena: 990.00 RSD

U cenu je uračunat PDV.

Trošak dostave je 450 RSD.

Na lageru: Dostupno .

0.0 od 5 na osnovu 0 glasa/ova. Ocenite

Opis

Slika na platnu - Subotica Gradska kuća zimi

Gradska kuća u Subotici predstavlja remek-djelo secesijske arhitekture koje krasi centralni trg grada. Izgrađena krajem 19. i početkom 20. veka, ova impozantna zgrada je simbol bogatstva i prosperiteta grada u to vrijeme.

 

Na sajtu lepinalepi.rs možete pronaći širok izbor slika na platnu, koje su moderno i elegantno rešenje za uređenje vašeg doma ili radnog prostora. Naše slike su štampane na visokokvalitetnom platnu, što ih čini dugotrajnim i otpornim na vremenske uticaje. Naš izbor slika obuhvata različite teme, od prirode, umetnosti, arhitekture do fotografije i ilustracije. Slike su dostupne u različitim veličinama, tako da možete pronaći onu koja najbolje odgovara vašem prostoru. Pored toga, naš sajt omogućava personalizaciju slika po vašem željenom dizajnu i tekstu. Štampamo vaše fotografije, logo ili bilo koji drugi dizajn koji želite na platnu. Pogledajte naš sajt i uverite se u našu široku ponudu i kvalitet printa. Uređujte vaš prostor sa našim slikama na platnu.

Recenzije

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocenite proizvod

Želim da ocenim ovaj proizvod. Da biste ocenili ovaj proizvod, kliknite ovde.

Napomena

Usled različtih podešavanja, boje na monitoru mogu da odstupe od boje nalepnica, kanvasa ili majice. Ta razlika je minimalna ali bolje da ste upoznati sa takvom mogućnošću.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, kontaktirajte nas na [email protected] ili na telefon broj 062 16 18 418.

Slični proizvodi