Slika na platnu - Most

Dostupno u veličinama: Širina x Visina
Stara cena: 3500.00 RSD

Cena: 1980.00 RSD

U cenu je uračunat PDV.

Trošak dostave je 450 RSD.

Na lageru: Dostupno .

0.0 od 5 na osnovu 0 glasa/ova. Ocenite

Opis

Canvas je vrsta slike koja može da oplemeni vaš prostor.
Linije na platnu spajaju suptilnost linija s elegancijom ženskih figura. Svaka slika na platnu donosi sa sobom jedinstvenu priču koja oživljava prostor svojom estetskom dubinom. Ove umetničke kreacije predstavljaju spoj apstrakcije i ženstvenosti, stvarajući zapanjujući vizualni doživljaj.

Materijali i kvaliteta: Canvas se izrađuje od visokokvalitetnih letvica dimenzija 45x20 cm, pružajući stabilnost i dugotrajnost. Pažljivo odabrani materijali osiguravaju visoku rezoluciju i postojanost boja, čime se garantuje dugovečnost ovog umetničkog dela.

Dimenzije i težina: Canvas dimenzija 45x20 cm savršeno će se uklopiti u svaki prostor, a laka težina čini ovaj proizvod jednostavnim za postavljanje i premještanje prema željama korisnika.

Dizajn i stil: Linije Ženstvenosti Canvas ističu se sofisticiranim dizajnom, prikazujući ženske figure izrađene isključivo pomoću elegantnih linija. Ove slike donose notu suptilne lepote i savremenog stila u vaš dom.

Funkcionalnost: Canvas nije samo umetničko delo, već i način izražavanja stila i ličnosti. Svaka slika ima potencijal da postane centralni fokus prostora, dodajući mu poseban pečat.

Namena: Linije Ženstvenosti Canvas prilagođene su ljubiteljima umetnosti koji cene suptilnost linija i žele unaprediti svoj prostor elegancijom i originalnošću.

Jedinstvene karakteristike: Ovo umetničko delo se ističe svojom originalnošću - svaka slika je unikatna, stvarana s pažljivim promišljanjem i veštim rukama umetnika.

Uputstva za održavanje: Canvas zahteva minimalno održavanje. Preporučuje se čišćenje suvom krpom kako bi se očuvala njegova lepota.

Pakovanje: Canvas se pažljivo pakuje kako bi se osigurala njegova sigurnost tokom transporta. U paketu dolazi sa svim potrebnim elementima za lako postavljanje.

Cena: Linije Ženstvenosti Canvas dostupan je po pristupačnoj ceni, pružajući vrhunsku umetnost dostupnu svima.

Recenzije i preporuke: Naši kupci ističu visokokvalitetnu izradu i estetsku privlačnost Linija Ženstvenosti Canvas. Pogledajte njihove pozitivne utiske u recenzijama.

Garancija i politika povrata: Svi naši proizvodi dolaze s garancijom zadovoljstva. Ako niste potpuno zadovoljni, nudimo vam mogućnost povrata proizvoda.

Dodatne informacije: Ovaj proizvod je savršen poklon za ljubitelje umetnosti i one koji žele unaprediti svoj prostor uz dodir elegancije i originalnosti.

Recenzije

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocenite proizvod

Želim da ocenim ovaj proizvod. Da biste ocenili ovaj proizvod, kliknite ovde.

Napomena

Usled različtih podešavanja, boje na monitoru mogu da odstupe od boje nalepnica, kanvasa ili majice. Ta razlika je minimalna ali bolje da ste upoznati sa takvom mogućnošću.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, kontaktirajte nas na [email protected] ili na telefon broj 062 16 18 418.

Slični proizvodi