Nalepnice - Veseli Božićni Medvedić

Dostupno u veličinama: Širina x Visina
Cena: 720.00 RSD

U cenu je uračunat PDV.

Trošak dostave je 350 RSD.

Na lageru: Dostupno .

0.0 od 5 na osnovu 0 glasa/ova. Ocenite

Opis

Veseli Božićni Medvedić

je šarmantni samolepljivi stiker koji će uneti prazničnu radost u svaki kutak vašeg doma. Ovaj slatki medvedić, obučen u božićni ukras, nosi sa sobom toplinu i sreću prazničnog duha.

Izrađen od visokokvalitetne vinil folije, ovaj stiker će se lako zalepiti na različite glatke površine poput zida, stakla, drveta, metala i drugih materijala. Njegova tanka struktura omogućava jednostavno postavljanje i uklanjanje bez nereda.

Ovaj "Veseli Božićni Medvedić" će brzo postati omiljeni deo praznične dekoracije. Bez obzira da li ga koristite u dečijoj sobi, na prozoru ili kao deo ukrašavanja za praznične proslave, ovaj stiker će dodati poseban šarm i radost.

Napomena: Boje stikera se mogu blago razlikovati od onih prikazanih na monitoru zbog individualnih podešavanja. Ipak, ta razlika je minimalna, a rezultat je slatki Božićni Medvedić koji unosi toplotu u vaš prostor.

Ako imate bilo kakva pitanja ili želite više informacija, slobodno nas kontaktirajte putem e-mail adrese: [email protected]. Radujemo se što možemo doprineti prazničnom duhu u vašem domu!

Recenzije

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocenite proizvod

Želim da ocenim ovaj proizvod. Da biste ocenili ovaj proizvod, kliknite ovde.

Napomena

Usled različtih podešavanja, boje na monitoru mogu da odstupe od boje nalepnica, kanvasa ili majice. Ta razlika je minimalna ali bolje da ste upoznati sa takvom mogućnošću.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, kontaktirajte nas na [email protected] ili na telefon broj 062 16 18 418.