Muška crna majica - Vitez sa Vukom

Izaberi veličinu:
Izaberi kvalitet majice:
Obavezno proverite tabelu veličina pre poručivanja.
Izaberite velčinu Proveri tabelu veličina
Stara cena: 2300.00 RSD

Cena: 1250.00 RSD

U cenu je uračunat PDV.

Trošak dostave je 450 RSD.

Na lageru: Dostupno .

0.0 od 5 na osnovu 0 glasa/ova. Ocenite

Opis

Standard - MASTER MEN - Pamučna majica, 150 g/m2: Ova pamučna majica izrađena je od kvalitetnog materijala i pruža udobnost i trajnost. Sa težinom od 150 g/m2, ova majica je lagana i prijatna za nošenje. Sa šivenjem iz tube, duplim štepovima na renderu, rukavima i dnu, kao i dodatnim štepom duž ramena, ova majica je izdržljiva i obezbeđuje trajnost čak i pri intenzivnom korišćenju. Okovratnik je ojačan trakom kako bi se izbeglo habanje i obezbedio dugotrajni kvalitet. Izaberite iz široke palete boja kako biste pronašli svoj savršen stil.

PREMIUM 180 - Pamučna majica, 180 g/m2: Ova pamučna majica predstavlja savršenu kombinaciju udobnosti i kvaliteta. Sa težinom od 180 g/m2, ova majica je nešto teža od standardne verzije i pruža dodatnu izdržljivost. Šivena iz tube sa duplim štepovima na renderu, rukavima i dnu, kao i dodatnim štepom duž ramena, ova majica je izdržljiva i otporna na habanje. Okovratnik je ojačan trakom za dodatnu trajnost. Izaberite iz raznolike palete boja kako biste upotpunili svoj stil.

ORGANIC - Majica od organskog pamuka, 160g/m2: Ako tražite majicu koja je ne samo udobna, već i prijateljska prema životnoj sredini, naša Organic majica je pravi izbor. Napravljena od organskog pamuka, ova majica ima težinu od 160 g/m2. Osim što je ekološki prihvatljiva, ova majica takođe pruža izuzetan komfor. Sa šivenjem iz tube, duplim štepovima na renderu, rukavima i dnu, kao i dodatnim štepom duž ramena, ova majica je izdržljiva i obezbeđuje trajnost. Okovratnik je ojačan trakom kako bi se izbeglo habanje. Odaberite iz široke palete boja i budite deo održivog stila.

Kod nas imate slobodu izbora dizajna. Možete birati iz gotovih dizajna na našem sajtu ili nam poslati svoj unikatan dizajn bez dodatnih troškova. Mi ćemo vam odštampati majicu sa vašim dizajnom po ceni majica koje su trenutno dostupne na sajtu. Pružamo vam jasnu i razumljivu ponudu, tako da možete izraziti svoju kreativnost na način koji vam odgovara.

Za dostavu vaših majica, nudimo povoljan tarifni model. Cena dostave iznosi 350 dinara. Ova cena obuhvata sigurno pakovanje i pouzdanu isporuku, tako da možete biti sigurni da će vaše majice stići do vas u najboljem mogućem stanju i u dogovorenom vremenskom roku. Nudimo vam jednostavnu opciju dostave kako biste mogli uživati u svojim prilagođenim majicama bez brige o logistici.

Recenzije

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocenite proizvod

Želim da ocenim ovaj proizvod. Da biste ocenili ovaj proizvod, kliknite ovde.

Napomena

Usled različtih podešavanja, boje na monitoru mogu da odstupe od boje nalepnica, kanvasa ili majice. Ta razlika je minimalna ali bolje da ste upoznati sa takvom mogućnošću.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, kontaktirajte nas na [email protected] ili na telefon broj 062 16 18 418.

Uz ovo su kupovali