Bela muška majica - Cool Pas 2

Izaberi veličinu:
Izaberi kvalitet majice:
Obavezno proverite tabelu veličina pre poručivanja.
Izaberite velčinu Proveri tabelu veličina
Cena: 1850.00 RSD

U cenu je uračunat PDV.

Trošak dostave je 450 RSD.

Na lageru: Dostupno .

0.0 od 5 na osnovu 0 glasa/ova. Ocenite

Opis

Na sajtu lepinalepi.rs možete pronaći širok izbor majica sa različitim motivima i printovima. Naša ponuda obuhvata majice za muškarce, žene i decu, sa različitim dizajnom i bojama. Sve naše majice su od visokokvalitetnih materijala (organski pamuk) i sa dugotrajnim printom. Naš izbor majica obuhvata različite teme, kao što su priroda, umetnost, citati, humor, filmovi, serije, muzika, sport i druge. Pored toga, naš sajt omogućava personalizaciju majica po vašem željenom dizajnu i tekstu. Posetite naš sajt lepinalepi.rs i uverite se u našu široku ponudu majica. Izaberite svoju omiljenu majicu i nosite svoj stil sa ponosom

Životinje

Na našem sajtu možete pronaći sve potrebne informacije o različitim vrstama životinja. Naša baza podataka obuhvata opise, slike, video materijale, informacije o ponašanju, staništu, ishrani i druge zanimljive činjenice o životinjama. Mi se trudimo da obezbedimo najnovije i najpreciznije informacije o životinjama na planeti. Naš sajt takođe omogućava pretragu životinja po vrsti, kontinentu, habitatu, veličini i drugim kriterijumima. Možete saznati više o vašim omiljenim životinjama ili otkriti nešto novo. Pored toga, naš sajt omogućava informacije o zaštiti životinja i održivom razvoju, kao i informacije o životinjama u krznu i u zoološkim vrtovima. Posetite naš sajt i saznajte više o različitim vrstama životinja.

Recenzije

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocenite proizvod

Želim da ocenim ovaj proizvod. Da biste ocenili ovaj proizvod, kliknite ovde.

Napomena

Usled različtih podešavanja, boje na monitoru mogu da odstupe od boje nalepnica, kanvasa ili majice. Ta razlika je minimalna ali bolje da ste upoznati sa takvom mogućnošću.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, kontaktirajte nas na [email protected] ili na telefon broj 062 16 18 418.

Uz ovo su kupovali